Следните „Условия за ползване“ съставляват основата на Вашата връзка с happy-flowers.bg. Прочетете ги внимателно, в тях са изложени правата и задълженията ни. Достъпът до уеб-страницата ни се контролира стриктно и happy-flowers.bg си запазва правата периодично за променя, заменя, замества, прекратява или премахва без предизвестие всякаква информация, услуга или продукт.В случай, че не сте съгласни с нашите условия не пристъпвайте към закупуване.

1. Промени в уеб-страницата

Happy-flowers.bg има право да променя или подобрява информацията, данните, услугите или продуктите както и да прекрати уеб-страницата по всяко време без предизвестие.

Happy-flowers.bg също има право да променя условията за ползване на уеб-страницата по всяко време. Промените влизат в сила незабавно.

Happy-flowers.bg има право да прекъсва достъпа до уеб-страницата поради дейности свързани с поддръжка, съображения за сигурност на мрежата или форсмажорни обстоятелства (напр. война, наводнения, земетресение и т.н). В този период на ограничен достъп happy-flowers.bg нямa задължение да обезщетява или компенсира потребителите си.

2. Закупуване на продукт

За да закупите продукт от нашата уеб-страница не е необходимо да правите регистрация. Когато направите Вашия избор следвайте стъпките, които са Ви зададени. Много важен момент е когато попълвате информацията относно личните си данни, да бъдете коректни в изписването, защото при евентуална Ваша грешка или пропуск happy-flowers.bg не носи отговорност.

След успешно заплащане на продуктите happy-flowers.bg ще потвърди Вашата поръчка на посочен от вас имейл адрес.

3. Happy-Flowers.bg не носи отговорност ако:

• Поръчката е отказана от получателя.

• На посочения адрес няма никой, който да приеме пратката.

• Ако сте въвели грешно дати, данни и информация за получателя.

• Ако получателят не отговаря на посочения от Вас телефон за връзка.

• В случай, че получателят не е на посочения адрес в уговорения ден и час, ще доставим подаръка на негови колеги (при доставка в офис), на рецепция (при доставка в хотел) или роднини (при доставка в дома).

• В случай, че няма на кого да оставим подаръка, ще го върнем в нашия магазин и ще го съхраняваме 24 часа. Получателят ще бъде уведомен по телефона откъде може да си получи пратката.

• В случай, че получателят отказва за получи доставката, ще бъдете уведомени и пратката ще бъде върната в нашия магазин и ще бъде съхранявана 24 часа. В този период Вие може да си я вземете лично. Ако нямате тази възможност се обадете на посочените в сайта телефони и ще удължим срока за съхраняване.

• В случай, че получателят желае да направим повторна доставка в същия ден, поръчителят ще бъде уведомен своевременно. Повторно посещение на адрес се заплаща от поръчителя или получателя. Стойността на тази услуга е 10.00 лв.

** При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да се обърне към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес, телефони и имейл.

** Необходимо условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон за връзка с него/нея.

„ХЕПИ ФЛАУЪРС“ ООД не носи отговорност, когато не е даден точен адрес и/или телефон на получателя.

4. Информация за начините на плащане
Плащанията могат де се извършват чрез следните варианти:
• Дебитна или кредитна карта през системата Pay Pal.
• Банков превод.
• Наложен платеж (Тази опция е валидна когато адресът за доставка съвпада с този за плащане).
• Еднократно плащане на всички поръчки в края на месеца (тази опция е валидна само за физически лица или фирми, с които happy-flowers.bg има действащ договор).
• В брой в нашия търговски обект в гр. София.
• В брой на посочен от вас адрес. Тази услуга ще ви струва допълнително 10.00 лв.
• Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта през системата на Борика.
• Плащане в офис на куриерска фирма Еконт/ Еконт паричен превод.
Доставката се извършва от личните куриери на happy-flowers.bg или оторизирана куриерска фирма. Доставката се извършва на посочен от Вас адрес, дата и час.

5. Оплаквания или проблеми
В случаите, в които имате оплаквания или проблеми относно съвместната ни работа, молим да ни информирате своевременно. Така екипът на happy-flowers.bg ще може да реагира бързо, за да удовлетворим вашите потребности и да останете доволни. Можете да се свържете с нас на посочените на уеб-страницата телефони или имейл адрес.

6. Промяна или анулиране
Вие можете да промените или анулирате поръчката до 12 часа преди датата на доставка. Промени, водещи до нарастване на цената, се начисляват и стават незабавно дължими.
В случаите, в които нашият екип е спазил всички дадени от вас указания в поръчката, но поради възникнали обстоятелства, независещи от двете страни, не можем да финализираме доставката и да поднесем поръчания от Вас подарък, поръчката Ви няма да бъде анулирана и сумата, която сте заплатили, няма да Ви бъде възстановена. 

7. Законодателство
Прилагането и тълкуването на настоящите „Условия за ползване“ се ръководят от действащото в момента законодателство на Република България.
Настоящата уеб-страница се управлява от фирма „ХЕПИ ФЛАУЪРС“ ООД.
Happy-flowеrs.bg съблюдава високи етични стандарти и осигурява пълна конфиденциалност и защита на Вашата лична информация и данни. Гарантираме Ви, че при никакви условия няма да предоставим дадената от Вас информация на трети страни.